Barion Pixel
Shopping Cart

Méhviasz gyertya, hagyományostól a modernig

Valódi méhviasz gyertyák, méhviasz figurák

A méhviasz gyertyákat már évszázadok óta készítettek a méhészek, mivel sötétben ez volt az egyetlen fényforrásuk. Ma már nem ez az elsődleges oka annak, ha valaki gyertyát használ, inkább csak kellemes hangulatot teremt, és kellemes illata segít ellazulni. Az igazi méhviasz gyertya jellegzetes illata, és meleg lángja rendkívül nyugtató hatással bír. Az igazi méhviasz nem tartalmaz káros anyagokat, mint a kőolajból készült paraffin. gyertyaként égetve igen hatásos, a szoba levegőjét tisztítja, így rád is csak pozitív hatással lesz. Legyen akár adventi gyertya vagy karácsonyi gyertya amit keresel, nálunk biztosan találsz valami különlegességet. 

Összegyűjtöttük a MézesÉleten kapható gyertyákat, amelyek karácsonyi hangulatot varázsolhatnak otthonodba. Minden ami a téli ünnepekhez kapcsolódik. Változatos formájú és mintázatú méhviasz gyertyákat találhatsz nálunk. 

Mesebeli manó világ, ahol minden manó méhviaszból készült. Különleges gyertyák, mesés környezetben. Tökéletes téli dekoráció és remek ajándékötlet. 

Szépítsd otthonod vagy ajándékozz különleges formájú és mintázatú dekor méhviasz gyertyákat. Ezeknek a gyertyáknak a szépségét az adja, hogy különböző mélységű és mintázatú bordák díszítik, emiatt a méhviasz sárga színe sokféle árnyalatban is megjelenik rajtuk. Te milyen dekorációban tudod elképzelni ezeket a gyertyákat?

A csavart gyertyák mindegyike kézzel készül, előre gyártott hatszög alakú sejtmintás lapokból. Kevésbé tömörek mint az öntött gyertyák, így hamarabb elégnek, viszont könnyebb szívvel gyújtod meg, mint egy különleges alakú és díszítésű gyertyát.

A méhek által épített lépeket időnként újítani kell, így olvasztás és tisztítás után már kész is van a nyers gyertya alapanyag. Ezeket különböző formákba öntjük, megvárjuk míg kihűl, és már kész is a szebbnél szebb alakú gyertya.

Ezek a prémium gyertyák, melyek nem csak méretükben, hanem kidolgozottságban is különlegesek. Gyűjtőknek kötelező, gyertya kedvelőknek erősen ajánlott termékek.

Összeállítottunk egy fenyő mintás gyertyákból álló, kedvezményes árú csomagot. Díszítsd velük a lakást az ünnepek alkalmával.