Shopping Cart

Méhviasz gyertyáink

A méhviasz gyertyákat már évszázadok óta készítettek a méhészek, mivel sötétben ez volt az egyetlen fényforrásuk. Ma már nem ez az elsődleges oka annak, ha valaki gyertyát használ, inkább csak kellemes hangulatot teremt, és kellemes illata segít ellazulni. Az igazi méhviasz gyertya jellegzetes illata, és meleg lángja rendkívül nyugtató hatással bír. A paraffinból készült termékek igaz nagyon olcsók, de nagyon károsak az egészségre, mivel kőolaj származékok. A méheket szerencsére nem érdekli a kőolaj, ők a virágok nektárját használják fel, hogy viaszból apró sejteket építsenek, és abba gyűjtsék a mézet és neveljék a következő méhgenerációt. Az igazi méhviasz nem tartalmaz káros anyagokat, gyertyaként égetve igen hatásos, a szoba levegőjét tisztítja, így rád is csak pozitív hatással lesz. Legyen akár adventi gyertya vagy karácsonyi gyertya amit keresel, nálunk biztosan találsz valami különlegességet. 

Méhviasz gyertyák

Csavart méhviasz gyertyák

A csavart gyertyák mindegyike kézzel készül, előre gyártott hatszög alakú sejtmintás lapokból. Kevésbé tömörek mint az öntött gyertyák, így hamarabb elégnek, viszont könnyebb szívvel gyújtod meg, mint egy különleges alakú és díszítésű gyertyát.

Öntött méhviasz gyertyák

A méhek által épített lépeket időnként újítani kell, így olvasztás és tisztítás után már kész is van a nyers gyertya alapanyag. Ezeket különböző formákba öntjük, megvárjuk míg kihűl, és már kész is a szebbnél szebb alakú gyertya.

Prémium öntött méhviasz gyertyák

Ezek a prémium gyertyák, melyek nem csak méretükben, hanem kidolgozottságban is különlegesek. Gyűjtőknek kötelező, gyertya kedvelőknek erősen ajánlott termékek.

Fenyős méhviasz gyertyacsomag

Összeállítottunk egy fenyő mintás gyertyákból álló, kedvezményes árú csomagot. Díszítsd velük a lakást az ünnepek alkalmával.