Méhviasz gyertya rendelés

Home/Méhviasz gyertya rendelés
Méhviasz gyertya rendelés 2017-09-05T00:12:12+00:00

Méhviaszgyertya – rendelés, vásárlás

A méhviasz gyertyákat már évszázadok óta készítettek a méhészek, mivel sötétben ez volt az egyetlen fényforrásuk. Ma már nem ez az elsődleges oka annak, ha valaki gyertyát használ, inkább csak kellemes hangulatot teremt, és kellemes illata segít ellazulni. Az igazi méhviasz gyertya jellegzetes illata, és meleg lángja rendkívül nyugtató hatással bír, ellenben a paraffinból készült termékek igaz nagyon olcsók, de nagyon károsak az egészségre, mivel kőolaj származékok. A méheket szerencsére nem érdekli a kőolaj, ők a virágok nektárját használják fel, hogy viaszból apró sejteket építsenek, és abba gyűjtsék a mézet és neveljék a következő generációt. Az igazi méhviasz nem tartalmaz káros anyagokat, gyertyaként égetve igen hatásos, a szoba levegőjét tisztítja, így rád is csak pozitív hatással lesz.

Méhviasz gyertyák csoport
Csavart gyertyák

A csavart gyertyák mindegyike kézzel készül, előre gyártott hatszög alakú sejtmintás lapokból. Kevésbé tömörek mint az öntött gyertyák, így hamarabb elégnek, viszont könnyebb szívvel gyújtod meg, mint egy különleges alakú és díszítésű gyertyát.

Megnézem a csavart méhviasz gyertyákat
Öntött gyertyák

A méhek által épített lépeket időnként újítani kell, így olvasztás és tisztítás után már kész is van a nyers gyertya alapanyag. Ezeket különböző formákba öntjük, megvárjuk míg kihűl, és már kész is a szebbnél szebb alakú gyertya.

Érdekelnek az öntött méhviaszgyertyák
Prémium öntött gyertyák

Ezek a prémium gyertyák, melyek nem csak méretükben, hanem kidolgozottságban is különlegesek. Gyűjtőknek kötelező, gyertya kedvelőknek erősen ajánlott termékek.

Prémium méhviaszgyertyát szeretnék