Barion Pixel
Shopping Cart

Manó világ; manó gyertyák méhviaszból

Különleges manó világ a MézesÉleten. Minket is elért a manóláz. Nem csak egyedi manókat találsz nálunk, de próbálunk dekorációs ötleteket is adni hozzájuk. Manóink már készen állnak, hogy Veled készüljenek az ünnepekre.

Leopold igazi különleges manó. Imádja a természetet és ahogy mi is, a méhek nagy barátja. Süvege méhsejt mintájú és minden útjára elkíséri egy zümi barátja, aki ott utazik a kalapján. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft

Teodor igazi erdőlakó manó, akinek kalapját különböző növények díszítik. Az erdőben szeret rejtőzködni, de nálad szívesen díszítene egy olyan helyet, ahol mindenki megcsodálhatja. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft

Egyetlen lány manónk Mila, már nagyon várja, hogy megérkezzen az igazi tél. Síléccel a lábán, síbottal a kezében, karácsonyi mintás sapkában és ruhában álldogál a kisháza előtt. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft

Roy manó is készül a síszezonra, de ő még türelmes. Kezében tartja sílécét és síbotjait. Hatalmas szakállát már megnövesztette, hogy a hideg ne vegye kedvét, ha beköszönt az igazi tél.

MézesÉlet ár:
1299 Ft

A manó világban Beni manó is készül az ünnepekre. Szakálla már ki van fésülve, ünnepi sapkáját felvette. Illata pedig… Egész évben arra várt, hogy újra méhviasz illata lehessen. Minden álma, hogy minél több otthont díszíthessen. 

MézesÉlet ár:
1599 Ft

Alfons, az igazi nagyöreg manó. Csúcsos süvege elárulja, hogy ő már sok-sok ünnepet megélt. (Tudtad? Minél nagyobb süsüt hordanak a manók, annál öregebbek.) A MézesÉlet manó világ legidősebb tagjának dús szakálla teljesen eltakarja testét. Alfons olyan manó, mint aki csak szakállból és sapiból áll, de emiatt olyan különleges. 

MézesÉlet ár:
1799 Ft

Frenky vidáman integet kis faháza előtt. Ő egy varázsló, sapkáját és ruháját is csillagok díszítik. A méhviaszból készült Frenky egyedüli manónk, akinek a szemei is kilátszanak süvege alól. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft