Barion Pixel
Shopping Cart

Karácsonyi gyertyák a különleges dekorációdhoz

Karácsonyi gyertyák vagy adventi gyertyák. Egytől egyig igazi méhviasz gyertya.

Karácsonyi gyertyák

Minden ami karácsonyi gyertya! Összegyűjtöttük egy helyre legszebb gyertyáinkat, melyek leginkább kapcsolódnak az ünnepekhez. Számtalan különleges dekorációt készíthetsz ezekből az egyedi gyertyákból. Válaszd ki, milyen gyertyák díszítsék otthonodat.

Talán a fenyő gyertya kapcsolódik leginkább a Karácsonyhoz. Mi lenne, ha az ünnepi várakozáshoz idén ez lenne az adventi gyertya? Magassága 8 cm. 

MézesÉlet ár:
699 Ft

Fenyő gyertyánk nagyobb kiadásban. 13 cm-es magasságával vonzza a tekintetet és kiemelkedik bármilyen dekorációból.  Legyen központi eleme az idei asztali dísznek. 

MézesÉlet ár:
1799 Ft

Aprólékos kidolgozású fenyő gyertya, melyen az ágak hosszabban kinyúlnak, többi fenyőnkhöz képest. Kevésbé szabályos elrendezésűek az ágak, így jobban hasonlít egy valódi fenyőre. 
Magassága 12 cm. 

Winky egy igazi karácsonyi gyertya. Igaz ő a hideget szereti, de nálunk meggyújtható gyertya formájában is megtalálható. Különleges dísze lesz téli dekorációdnak, amit mindenki irigyelni fog.

MézesÉlet ár:
1699 Ft

Egyedi karácsonyi gyertya, mely mindegyike kézzel készül. A méhsejt mintás lapok utolsó rétegébe kerül a fenyő minta, így lesz igazi karácsonyi hangulata. 

Óriás henger méhviasz gyertyánk felületét 6 db kicsi csillag díszíti. Remek dekoráció akár egyedül, de egyedi asztali díszt készíthetsz belőle más mintájú óriás hengerrel is. 

MézesÉlet ár:
1399 Ft

Ezúttal egy nagy csillaggal díszítettük fel óriás hengerünket, hogy minél jobban kapcsolódjon az ünnepekhez. Tökéletes Karácsonyi gyertya lesz, főleg, ha fenyő mintás párjával együtt választod.

Az ünnepi várakozás elengedhetetlen kelléke a Mikulás. Csempészd bele egy mikulás csomagba, vagy csak tedd ki polcodra. Ha egyedi mikulást szeretnél, akkor válaszd ezt a méhviasz gyertyát.

MézesÉlet ár:
699 Ft

Kicsi hengerünket kicsi csillag díszíti. Egyszerűsége egyben a szépsége is. Igazi apróság ez a karácsonyi gyertya, de számtalan lehetőség rejlik benne, ha ünnepi dekorációt készítenél vele.

Roy manó már felkészült a Karácsonyra, hiszen igazi ünnepi süveget húzott. Sapkáját különböző karácsonyi minták díszítik. Síléccel kezében már nagyon várja, hogy fehérbe boruljon a táj és induljon a síszezon. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft

Mila manó is megtalálta téli, karácsonyi mintás sapiját. De ő nem bírt magával, fel is húzta sílécét. Addig le sem akarja venni, míg el nem olvad az utolsó centi hó. Varázsolj otthonodba karácsonyi hangulatot Mila és Roy manókkal. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft

Mesebeli tájat ábrázoló hógömbünk sem hiányozhat, ha téli hangulatú dekorációt tervezel Karácsonyra. Igazi karácsonyi gyertya, melyet ha meggyújtasz, hosszú órákon át fogja beragyogni a szobádat. 

MézesÉlet ár:
899 Ft

Modern fenyő alakú méhviasz gyertyánk olyan, mintha 4 részből lenne összeragasztva. Minden szinten megváltozik a bordázat szöge, így ezek a szintek különböznek. Egy modern karácsonyi dekorációból nem hiányozhat.

MézesÉlet ár:
1099 Ft