Barion Pixel
Shopping Cart

Vegyes virágméz rendelés

Amennyiben Debrecen, Derecske, Sáránd vagy Mikepércs településekre rendelsz, a mézeket ingyen kiszállítjuk. Nincs más teendőd, mint rendelésed véglegesítésénél címed beírása után kiválasztod ezt az opciót, mi pedig akár már másnap ki is szállítjuk a mézeket. 
 

A virágmézek rendkívül változatosak, mivel évszakonként és tájegységenként is más növénykultúra virágzik és a méhek az éppen nyíló virágokat látogatják. Sokan alábecsülik ezeket a vegyes virágmézeket, kevésbé tartják értékesnek, és a gyors cukrosodása miatt nem szeretik. Pedig pont ez a tulajdonsága teszi igazi mézzé. A virágméz nagyon sok növény nektárját és virágporát tartalmazza, így az íze mellett a vitamin és ásványi anyag tartalma is rendkívül gazdag. Ha a mézed becukrosodott, rakd bele kb. 40 fokos vízfürdőbe, így károsodás nélkül vissza tudod olvasztani. A mikrohullámú sütőben való melegítés hatására a hasznos tulajdonságait elveszti a méz, cukorszirupot készítesz belőle. Igaz több idő a vízfürdő, de mindenképp megéri, hogy ne tedd tönkre a mézedet. 

Vegyes virágmézek különböző kiszerelésben

Virágméz (1000 g)

Termelői vegyes virágméz, tökéletes mézes sütemények, ételek, italok készítéséhez. Gazdag virágpor és változatos virág nektár tartalmú, az egyik legegészségesebb a mézek közül.

MézesÉlet ár:
2199 Ft-tól

Virágméz (500 g)

Vegyes virágméz közvetlenül a termelőtől. 500 g-os kiszerelés a kis mézfogyasztóknak. A változatos virágmezőknek köszönheti aranyló sárga színét, melyet bármikor megcsodálhatsz, hisz átlátszó, matrica nélküli üveget foghatsz a kezedben.

MézesÉlet ár:
1299 Ft-tól

Virágméz (250 g)

Egy apró ajándék, annál nagyobb meglepetés. Ajándékozz egy csöppnyi egészséget szeretteidnek. Válaszd vegyes virágmézünket kis üvegben díszcsomagolással.

MézesÉlet akciós ár:
799 Ft-tól

Virágméz díszdobozban (1000 g) 

Ajándékozz díszdobozos termelői vegyes virágmézet. Méhecske mintájú díszdoboz, az egyik legfinomabb mézünknek. Tökéletes ajándék, egy kiváló méz, különleges csomagolásban.

MézesÉlet ár:
2599 Ft