Shopping Cart

Vegyes virágméz rendelés

Vegyes virágméz – rendelés, vásárlás

 Vegyes virágméz vásár, válogass a kisebb-nagyobb kiszerelések közül

Tavasszal az első meleg napok után elkezdenek nyílni a virágok, és a méheink is dolgozni indulnak. Meglátogatnak minden virágot, hogy összegyűjtsék belőle az éltető nektárt. Gyógynövények, kerti virágok, mezei és erdei növények mind alkalmasak arra, hogy mézet állítsanak elő belőle, így nem is csoda, hogy milyen változatos összetételű. Ez az oka a cukrosodásnak is. Az igazi vegyes mézet arról lehet felismerni, hogy becukrosodik, ennek ellenére semmit sem veszít a méz jótékony hatásából. Szóval ne félj attól, hogy megromlik a mézed, ez egy természetes folyamat. A tiszta méz, nem tud megromlani, sőt tartósításra is használható. Ennek köszönhetően nem csak a benne tárolt aszalt gyümölcsök vagy magvak, hanem a méz természetes ásványi anyag és vitamin tartalma is hosszú időn keresztül elérhető lesz számodra. Válaszd a neked megfelelő kiszerelésű vegyes virágmézünket, hogy a bármikor belekóstolhass a természet ajándékába.

Vegyes virágmézek, többféle méretben, különleges csomagolásban

Termelői vegyes virágméz, tökéletes mézes sütemények, ételek, italok készítéséhez. Gazdag virágpor és változatos virág nektár tartalmú, az egyik legegészségesebb a mézek közül.

Az ára: 1900 Ft helyett most csak 1600 Ft

Megnézem az 1000 g-os Vegyes virágmézet
Vegyes virágméz 500 g-os termelői üvegben termekkep

Vegyes virágméz közvetlenül a termelőtől. 500 g-os kiszerelés a kis mézfogyasztóknak. A változatos virágmezőknek köszönheti aranyló sárga színét, melyet bármikor megcsodálhatsz, hisz átlátszó, matrica nélküli üveget foghatsz a kezedben.

Az ára: 1300 Ft helyett most csak 1000 Ft

500 g-os Vegyes Virágmézet szeretnék
Vegyes virágméz bal elölről hexagon üvegben

Egy apró ajándék, annál nagyobb meglepetés. Ajándékozz egy csöppnyi egészséget szeretteidnek. Válaszd vegyes virágmézünket különleges hatszög alapú üvegben!

Az ára: 1000 Ft helyett most csak 600 Ft

Akarok egy díszüveges virágmézet
Vegyesméz 1000g díszdobozban bal elölről

Ajándékozz díszdobozos termelői vegyes virágmézet. Méhecske mintájú díszdoboz, az egyik legfinomabb mézünknek. Tökéletes ajándék, egy kiváló méz, különleges csomagolásban.

Az ára: 2300 Ft helyett most csak 2000 Ft

Szeretnék egy díszdobozos virágmézet