Shopping Cart

Prémium öntött méhviasz gyertyák

Prémium öntött méhviasz gyertyák

 


Prémium öntött méhviasz gyertyáink között különleges, nagy méretű és részletgazdag gyertyáinkat találod. Tökéletesen kidolgozott, egyedi megjelenésű termékek, melyeket inkább dísztárgyként fogsz használni, mint gyertyaként.

Mikulás méhviasz gyertya

Idén legyen nálatok is ünnepi dísz a Mikulás. Igaz csak méhviaszból tudjuk küldeni, de így is remekül mutat majd a karácsonyi díszletben, vagy egy ajándékcsomagban. 

MézesÉlet ár:
699 Ft

Margaréta mintás méhviasz gyertya

Sok-sok margaréta, ez az ami ennek a gyertyának a szépségét adja, na meg persze a részletgazdagsága. Az egyetlen ami eltér az igazi margarétától, az hogy nem virág, hanem kellemes méhviasz illatú. Hosszú órákon keresztül gyönyörködhetsz hatalmas lángjában, és élvezheted kellemes viasz illatát, ha nem sajnálod meggyújtani  ezt a gyönyörű gyertyát.

Nem lát, nem hall, nem beszél baglyok

Ezek a baglyok a híres buddhista közmondást szimbolizálják. Igazán részletgazdag gyertya, ahol a farönkön ücsörgő baglyok tollai is szépen ki vannak dolgozva. Különleges ajándék lehet a távol keleti kultúrák kedvelőinek.

MézesÉlet ár:
899 Ft

Katicás virág méhviasz gyertya

Rendkívül szépen kialakított katicás virág méhviasz gyertyánk egyedi, máshol nem kapható dísz, mely különleges ajándék lesz bárkinek is szánod. De miért ne lepnéd meg magad is vele. Csak rendeld meg, és néhány napon belül már a te szobádat díszíti.

MézesÉlet ár:
899 Ft

Fenyő méhviasz gyertya

Rendkívül részletgazdag kidolgozású fenyő méhviasz gyertya, mely remekül fog mutatni akár asztaldíszként, akár adventi koszorúdon.

MézesÉlet ár:
599 Ft

Óriás fenyő méhviasz gyertya

Az óriás fenyő egy 13 cm magas méhviasz gyertya, de nem csak a mérete miatt különleges, részletgazdag kialakítása miatt egyedi karácsonyi dísze lesz a lakásodnak.

MézesÉlet ár:
1599 Ft

Elefánt 3D méhviasz gyertya

Hatalmas elefántot a kicsinyével ábrázoló méhviasz gyertya, aminek a különlegessége, hogy az elefánt nagy része kidomborodik a gyertya felületéből. Nézd meg a különleges méhviasz gyertyáról készült képeket.

MézesÉlet ár:
3999 Ft

Lovas 3D méhviasz gyertya

Szépen kidolgozott, 3D-s, lovat ábrázoló gyertyánk igazi különleges ajándék lehet a lovak szerelmeseinek.

MézesÉlet ár:
3999 Ft

Virág mintás kocka méhviasz gyertya

Az apró virágokkal borított méhviasz kocka, rendkívül szép kidolgozásával tűnik ki a hétköznapi gyertyák közül. A képeken is gyönyörű, de ha kezedbe fogod, nem szívesen teszed le szépsége és illata miatt.

MézesÉlet ár:
1599 Ft

Csillagos maci méhviasz figura

Különleges méhviasz figuránk két barátot ábrázol, egy macit csillaggal a kezében, valamint egy vidám, masnis hóembert. Alig várják, hogy Nálad is mosolyt csaljanak az arcokra, miközben ünnepel a család. 

MézesÉlet ár:
899 Ft

Nefelejcs méhviasz gyertya

Tavaszi virágokkal, a Nefelejcs virágaival díszített méhviasz gyertya. Az egyik legnagyobb méretű tömör gyertyánk hosszú-hosszú ideig, hatalmas lánggal ég, ha rá tudod venni magad, hogy meggyújtsd. 

MézesÉlet ár:
2199 Ft