Shopping Cart

Akácméz rendelés

Akácméz – rendelés, vásárlás

 Akácméz vásár, többféle kiszerelés a változatos igényekhez

Hazánk legkedveltebb és legnagyobb mennyiségben fogyasztott méze a víztiszta, halványsárga akácméz. Május elején hatalmas akácerdők borulnak fehérbe 1-2 hétre. Ekkor már messziről érezni az akácfa virágának illatát, a méhek pedig több kilométert is képesek repülni, hogy összeszedjék a friss nektárt, és mézet készítsenek belőle. Pontosan beállítják a méz víz:cukor arányát, így szinte korlátlan ideig megőrzi minőségét. A túl híg méz, túl sok vizet tartalmaz, ami miatt meg is erjedhet. Odafigyelünk rá, hogy csak a méhek által megfelelően sűrített méz kerüljön üvegekbe, így hosszú évekig garantáltan gond nélkül fogyasztható.

Akácmézek különböző kiszerelésben

Termelői akácméz 1000g OMME termelői üvegben termékkép

Termelői akácméz családi kiszerelésben. Ha nagy mézfogyasztó vagy, válaszd ezt a kiszerelést. Díszes, dombornyomott termelői üvegben kapod, ezért bátran kinn hagyhatod a polcodon,  a konyha dísze lesz.

Az ára: 3000 Ft helyett most csak 2700 Ft

Megnézem az 1000 g-os Akácmézet
Akácméz 500 g-os OMME termelői üvegben termékkép

Természetes akácméz, egyenesen a termelőtől. Kisebb kiszerelés, ha nem minden nap fogyasztod a mézet, de szeretnél egy üveggel ebből a rendkívül egészséges édességből. A díszes, különleges üveg és a csomagolás miatt sajnálod majd kibontani, de hidd el, megéri.

Az ára: 1900 Ft helyett most csak 1600 Ft

500 g-os Akácmézet szeretnék
Termelői akácméz hexa üvegben termékkép

Remek kis ajándék, ez a díszüveges termelői akácméz. Akár már ezzel az egy üveggel is meglepetést okozhatsz, de díszdobozba csomagolva az igazi. Keresd csomag ajánlataink között, vagy írd meg nekünk, milyen összeállításban szeretnéd megkapni a hexagon üveges akácmézedet.

Az ára: 1300 Ft helyett most csak 1000 Ft

Akarok egy díszüveges akácmézet
Mackó kedvence termékkép

Nem csak a mackó, hanem a gyerekek kedvence is ez a mackó alakú flakonba töltött akácméz. Gyerekkorunk medvéje nálunk is kapható egy kis nosztalgiára. A gyerekek is nagyobb kedvvel fogyasztják a maciból, csak győzd újratölteni.

Az ára: 1400 Ft helyett most csak 1100 Ft

Ide nekem a macimézet
Akácméz 1000g díszdobozban jobb elölről

Díszes termelői akácméz, tökéletes és egészséges ajándék. Válaszd akácmézünket dombornyomott termelői üvegben, és díszdobozban. Plussz csomagolással már nem is kell bajlódnod, ahogy megkapod tőlünk, máris ajándékozhatod vele az ünnepeltet.

Az ára: 3500 Ft helyett most csak 3100 Ft

Díszdobozos akácmézet akarok