Shopping Cart

Akácméz rendelés

Akácméz rendelés, vásárlás, többféle kiszerelés és csomagolás a változatos igényekhez

Termékeinket kérheted Ingyenes kiszállítással, ha Debrecen, Mikepércs vagy Sáránd településekre rendelsz. Rendelésed véglegesítésénél tudod ezt az opciót kiválasztani.
 

Hazánk legkedveltebb és legnagyobb mennyiségben fogyasztott méze a víztiszta, halványsárga akácméz. Május elején hatalmas akácerdők borulnak fehérbe 1-2 hétre. Ekkor már messziről érezni az akácfák virágainak illatát, a méhek pedig több kilométert is képesek repülni, hogy összeszedjék a friss nektárt, majd mézet készítsenek belőle. Pontosan beállítják a méz víz:cukor arányát, így szinte korlátlan ideig megőrzi minőségét. A túl híg méz, túl sok vizet tartalmaz, ami miatt meg is erjedhet. Odafigyelünk rá, hogy csak a méhek által megfelelően sűrített méz kerüljön üvegekbe, így hosszú évekig garantáltan gond nélkül fogyasztható.

 
Akácmézek többféle kiszerelésben

Akácméz (1000 g)

Termelői akácméz családi kiszerelésben. Ha nagy mézfogyasztó vagy, válaszd ezt a kiszerelést. Díszes, dombornyomott termelői üvegben kapod, ezért bátran kinn hagyhatod a polcodon,  a konyha dísze lesz.

MézesÉlet ár:
3200 Ft-tól

Akácméz (500g)

Természetes akácméz, egyenesen a termelőtől. Kisebb kiszerelés, ha nem minden nap fogyasztod a mézet, de szeretnél egy üveggel ebből a rendkívül egészséges édességből. A díszes, különleges üveg és a csomagolás miatt sajnálod majd kibontani, de hidd el, megéri.

MézesÉlet ár:
1900 Ft-tól

Akácméz (250 g)

Remek kis ajándék, ez a díszüveges termelői akácméz. Akár már ezzel az egy üveggel is meglepetést okozhatsz, de díszdobozba csomagolva az igazi, csak ki kell választanod, milyen mézeket szeretnél hozzá a MézesHármasba.

Akácméz díszdobozban (1000 g)

Díszes termelői akácméz, tökéletes és egészséges ajándék. Válaszd akácmézünket dombornyomott termelői üvegben, és díszdobozban. Plussz csomagolással már nem is kell bajlódnod, ahogy megkapod tőlünk, máris ajándékozhatod vele a kiválasztottat.