Barion Pixel
Shopping Cart

Szállítási tájékoztató

Használd ki legújabb akciónkat!

Ha az alábbi településeken laksz:

DEBRECEN, MIKEPÉRCS, SÁRÁND, DERECSKE,

és rendelsz tőlünk itt a webáruházban, e-mailben, vagy telefonon, mi INGYEN házhoz szállítjuk neked a kívánt termékeket.

E-mail: info@mezeselet.hu

Telefon: 06-30/932-93-61

MézesÉlet, Megkóstolod, Megszereted!

A termék szállítási költségét a webáruház rendszere ismerteti a pénztári folyamat során, valamint ezt a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítási idő a megrendelés végösszegének (termékek+szállítás költsége) beérkezésének idejétől függ, de törekszünk a lehető legrövidebb idő alatt feladni kiszállításhoz a megrendelést. Hétvégén szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon nem történik kiszállítás. Külföldi címre jelenleg nem szállítunk.

Szállítás módok összehasonlítása:

Ingyenes kiszállítás: 

– Debrecen
– Mikepércs
– Sáránd
– Derecske

Országos szállítás: 

Foxpost csomagautomata:
1390 Ft

Packeta csomagpont:
2190 Ft

Futárszolgálattal házhozszállítás:
2990 Ft

 

 

24999 Ft fölötti rendelés esetén csomagautomatába a szállítás
1 Ft 

Foxpost csomagautomata:

– Országosan már több mint 700 csomagautomata közül választhatod ki számodra megfelelőt. 
– szállítási idő: feladást követően 1-3 munkanap

Vedd át rendelésed a hozzád legközelebbi csomagautomatában 3 napig tetszőleges időpontban! Kattints IDE, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső Foxpost csomagautomatát!

A csomagautomatába történő szállítási díj:  1390 Ft, utánvét esetén CSAK bankkártyával tudsz fizetni. 

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz értesítést. Ha csomagautomatába kérted rendelésed, a Foxpost 3 munkanapig tárolja az automatában. Csomagodat egyszerűen, az SMS-ben vagy az e-mailben kapott azonosító megadásával veheted ki az automatából. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas mobiltelefonszámot adj meg.

Szállítási idő: 1-3 munkanapon belül, amikor odaér a csomag a kiválasztott automatába, érkezik egy SMS az általad megadott telefonszámra, benne a kóddal, mellyel az automata ajtaját lehet kinyitni. Küldeményed 3 munkanapig tetszőleges időpontban veheted át, a 3. napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek.

Fizetési mód:

– Bankkártyás fizetés a Barion segítségével – előre utalással számlaszámunkra – CIB pénztári befizetés számlaszámunkra – utánvéttel fizetés bankkártyával az automatánál.

Szállítás Magyarországon már 700+ Packeta átvevőpontba:

Vedd át rendelésed a hozzád legközelebbi csomagpontban 7 napig tetszőleges időpontban! Kattints IDE, hogy megtaláld a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőpontot!

A csomagpontba történő szállítási díj: 2190 Ft

A csomag érkezéséről SMS-ben és e-mailben kapsz értesítést. Emiatt fontos, hogy rendelésed leadásakor SMS fogadására alkalmas mobiltelefonszámot adj meg. Folyamatosan nyomon követheted csomagod helyzetét a Packeta csomagkövető rendszerén keresztül. Átvételkor az SMS-ben vagy e-mail-ben kapott csomag azonosítóval vagy jelszóval tudod átvenni csomagodat, melyet választott csomagponton 7 napig őrzik meg.

Szállítási idő: 2-5 munkanapon belül. Küldeményed 7 munkanapig tetszőleges időpontban veheted át, a 7. napot követően a küldemények visszaszállításra kerülnek.

Fizetési mód:

– Bankkártyás fizetés a Barion segítségével – előre utalással számlaszámunkra – CIB pénztári befizetés számlaszámunkra – utánvéttel fizetés bankkártyával (tájékozódj az általad választott átvevőpontnál a lehetőségekről)

Házhoz szállítás futárszolgálattal:

A házhoz szállítást a rendeléskor megadott címre a Foxpost (foxpost.hu) vagy a Packeta (csomagkuldo.hu) végzi. 

A házhoz szállítás költsége rendelésenként: 2990 Ft

Szállítási idő: 2-5 munkanapon belül. A házhoz szállítást a rendeléskor megadott címre a Foxpost vagy a Packeta végzi.

Fizetési mód: – Bankkártyás fizetés a Barion segítségével – előre utalással számlaszámunkra – CIB pénztári befizetés számlaszámunkra – utánvét