Shopping Cart

Mézkülönlegességek

Válaszd mézeinket, mézkülönlegességeinket díszdobozban. Legyen akár céges ajándék, személyes meglepetés, ezekkel a termékekkel biztosan nem tudsz mellé lőni. Egyedi, személyre szabott ajándékcsomagokat tudsz összeállítani, mivel nálunk csakis Te döntöd el, mi kerüljön a dobozba. Hogy milyen mézek közül tudsz válogatni? Görgess lejjebb, és nézz szét fajtamézeink között is. 

Mentás ámorakác mézkülönlegesség
250 g

Igazi gyógynövényes mézünk, melyet szárított fodormentából készítünk. Nem csak nagyon egészséges, de rendkívül finom is. 

Bodzás ámorakác mézkülönlegesség
250 g
 

Szárított bodzavirág felhasználásával alkottuk meg ezt a rendkívüli ízélményt. Ha még nem kóstoltad, nem tudod miből maradtál ki. A bodza és az ámorakácméz együtt egy letehetetlen édesség. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Mentás krémméz
250 g

A fodormentát egy másik fajta mézzel, a tavaszi virágmézünkkel kombináltuk, így született meg a Mentás krémmézünk. Érdemes megkóstolni. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Levendulás ámorakác mézkülönlegesség
250 g

A levendulát nagyon sokoldalúan fel lehet használni a gasztronómiában. Nem is meglepő, hogy a mézzel is fantasztikus párost alkot. 
MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Választhatod mézkülönlegességeinket díszdobozban is:

MézesÖtös díszdobozt szeretnék

MézesHármast ajándékoznék 

Aszalt szilvás ámorakác mézkülönlegesség
225 g

Termelői ámorakácmézünkbe házi aszalású szilva került, ami nem csak megszínezte, de be is ízesítette a mézet. Egy különleges finomságot vásárolhatsz, ami egyszerre édes és savanyú, de az ízek nagyszerűen kiegészítik egymást. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Fahéjas akácméz különlegesség
250 g

Ránézésre ez a mézünk akácméz, de ha megkóstolod… Hmm…
A fahéj kellemes íze a méz selymességével, igazi ínyencség akár kávéval, akár csak magában fogyasztod. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Diós ámorakác mézkülönlegesség
450 g

Ugyanaz a minőség csak nagyobb adagban. Ha imádod a diót és a mézet, ez a nagyobb kiszerelés neked való. A dió és a termelői méz tökéletes párosítása ámorméz felhasználásával.
MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

Diós ámorakác mézkülönlegesség
225 g

A diós ámorakácmézes csemegénket kóstoltad már? Az egyik egészségesebb mint a másik. Télen tökéletes vitaminbomba, főleg egy hideg nap után segít feltöltődni, de jó időben is remek csemege ez a rendkívül egészséges édesség.

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól