Barion Pixel
Shopping Cart

Ízesített mézek, mézkülönlegességek, modern ízvilág ínyenceknek

Mézkülönlegességek

Ha imádod az ízesített mézeket, akkor nálunk rátalálsz kedvenceidre. Válassz 7 féle mézkülönlegességünk közül, akár többféle méretben vagy díszdobozban. 

Igazi gyógynövényes mézünk, melyet szárított fodormentából készítünk. Nem csak nagyon egészséges, de rendkívül finom is. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Fodormentával ízesített akácmézünk mostantól nagyobb kiszerelésben is kapható. Ha imádod a lágy menta ízét, akkor ez Neked való. 

MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

Szárított bodzavirág felhasználásával alkottuk meg ezt a rendkívüli ízélményt. Ha még nem kóstoltad, nem tudod miből maradtál ki. A bodza és az akácméz együtt egy letehetetlen édesség. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Ha a Bodzásból sohasem elég, egyik legfinomabb mézünket már nagyobb, 500 g-os kiszerelésben is beszerezheted. Csalódni nem fogsz, válaszd egyből a nagyobb kiszerelést. 

MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

Nálunk az ízesített mézek, mézkülönlegességek saját méhészetünkből származó termelői mézekből készülnek.

A fodormentát egy másik fajta mézzel, a tavaszi virágmézünkkel kombináltuk, így született meg a Mentás krémmézünk. Érdemes megkóstolni. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

A levendulát nagyon sokoldalúan fel lehet használni a gasztronómiában. Nem is meglepő, hogy a mézzel is fantasztikus párost alkot. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

A levendula és a méz aromája nagyon jól illik egymáshoz. Kóstold meg, meg fogsz lepődni, mennyire jól harmonizálnak. 

MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

Választhatod mézkülönlegességeinket díszdobozban is:

MézesÖtös díszdobozt szeretnék

MézesHármast ajándékoznék 

 Termelői akácmézünkbe házi aszalású szilva került, ami nem csak megszínezte, de be is ízesítette a mézet. Egy különleges finomságot vásárolhatsz, ami egyszerre édes és savanyú, de az ízek nagyszerűen kiegészítik egymást. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Ránézésre ez a mézünk akácméz, de ha megkóstolod… Hmm…

A fahéj kellemes íze a méz selymességével, igazi ínyencség akár kávéval, akár csak magában fogyasztod. 

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Azonnal a kedvenced lesz, ha megkóstolod, ez a fahéj és az akácméz ötvözéséből született finomság, a fahéjas akácméz. 

Tedd próbára, ha még nem kóstoltad ezt a selymes ízvilágú mézkülönlegességet.

MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

A diós akácmézes csemegénket kóstoltad már? Az egyik egészségesebb mint a másik. Télen tökéletes vitaminbomba, főleg egy hideg nap után segít feltöltődni, de jó időben is remek csemege ez a rendkívül egészséges édesség.

MézesÉlet ár:
1499 Ft-tól

Ugyanaz a minőség csak nagyobb adagban. Ha imádod a diót és a mézet, ez a nagyobb kiszerelés neked való. A dió és a termelői méz tökéletes párosítása akácméz felhasználásával. Ha kibontod, nehéz lesz leraknod. 

MézesÉlet ár:
2699 Ft-tól

Válaszd mézeinket, mézkülönlegességeinket díszdobozban. Legyen akár céges ajándék, személyes meglepetés, ezekkel a termékekkel biztosan nem tudsz mellé lőni. Egyedi, személyre szabott ajándékcsomagokat tudsz összeállítani, mivel nálunk csakis Te döntöd el, mi kerüljön a dobozba. Hogy milyen mézek közül tudsz válogatni? Görgess lejjebb, és nézz szét fajtamézeink között is.