Shopping Cart

Mézkülönlegességek

Különleges mézek – rendelés, vásárlás

A MézesÉlet különlegességei kizárólag akácméz felhasználásával készülnek. Ennek oka, hogy kevésbé hajlamos cukrosodni, és lágyabb íze miatt jobban érezhető a felhasznált alapanyagok aromája. A felhasznált növények nagy része a kertünkben terem, ezeket szárítjuk, aszaljuk, mielőtt az akácmézzel találkoznának. A kiváló termékeknek különleges üvegeket választottunk, hogy igazi ajándék lehessen bármelyiket is választod.

Levendulás akácméz különlegesség termékkép

Levendulás akácmézünket szárított levendula virág és termelői akácméz felhasználásával készítettük. Aki szereti a levendulát, annak kötelező megkóstolni!

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200 Ft

Levendulás akácmézet szeretnék
Vaníliás akácméz különlegesség termékkép

Valódi vanília termelői akácmézzel. Az intenzív vaníliaíz kedvelők kedvence lesz ez a finomság. Lepd meg magad ezzel a selymes vaníliás édességgel vagy tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, hisz díszüvegbe csomagoltuk mézkülönlegességünket.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200 Ft

Megkóstolnám a vaníliás akácmézet
Bodzás akácméz különlegesség termékkép

Szárított bodzavirág felhasználásával alkottuk meg ezt a rendkívüli ízélményt. Ha még nem kóstoltad, nem tudod miből maradtál ki. A bodza és az akácméz együtt egy letehetetlen édesség. Aki megkóstolja, csak többet és többet akar majd.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200Ft

Bodzás akácmézet szeretnék
Aszalt szilvás akácméz különlegesség termékkép

Termelői akácmézünkbe saját aszalású szilva került, amely át is vette a szilva egyedi ízét és színét is. A savanykás szilva és az édes méz kiválóan kiegészíti egymást.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200 Ft

Szeretnék egy aszaltszilvás mézet
Diós akácméz különlegesség 225 g bal elől

Diós akácméz csemegénket kóstoltad már? Az egyik egészségesebb mint a másik. Télen tökéletes vitaminbomba, főleg egy hideg nap után segít feltöltődni, de jó időben is remek csemege ez a rendkívül egészséges édesség.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200Ft

A diós akácmézet választom
Diós akácméz különlegesség 450 g termék

Ugyanaz a minőség nagyobb adagban. Ha imádod a diót és a mézet, ez a nagyobb kiszerelés neked való. A dió és a termelői akácméz tökéletes párosítása.

Az ára: 2400 Ft helyett most csak 2000 Ft

Szeretnék egy nagy diós akácmézet
Mentás akácméz különlegesség termékkép

Igazi gyógynövényes mézünk szárított fodormenta levelekkel és akácmézzel készült. Nem csak nagyon egészséges, de finom is.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200Ft

Megkóstolnám a mentás mézet
Fahéjas akácméz különlegesség termékkép

Fahéjas akácmézünket fahéjrúddal ízesítettük, így teljesen tiszta marad a méz, mégis kellemes fahéj ízt vesz át. Nincs más hátra, meg kell kóstolnod.

Az ára: 1500 Ft helyett most csak 1200 Ft

A fahéjas akácmézhez