Shopping Cart

Öntött méhviasz gyertyák

 

Az öntött méhviasz gyertyáink apró kis állatokat, virágokat formáznak. Mécsesekhez, adventi koszorúkhoz felhasználható egyszerűbb vagy különlegesebb gyertyákat is találhatsz. Ha mégse sikerült, írj nekünk, hátha csak nem került még fel az oldalra az a forma, amit keresel vagy nézz szét a többi méhviasz gyertya között.

Öntött méhviasz gyertyák

Üveg mécses méhviasz gyertya

Egyik legújabb gyertya ötletünk a hexagon üvegcsébe töltött méhviasz. Az különleges kis mécses hatalmas lángjával bevilágítja a szobát, közben kellemes hangulatot áraszt színével és illatával. 

MézesÉlet ár:
799 Ft

Kis bagoly méhviasz gyertya

A kis bagoly hatalmas szemeivel csak azt lesi, ki fogja őt választani. Az egyik legújabb méhviasz gyertya a MézesÉlet kínálatában. Remek kis apró ajándék lehet akár önmagában, akár egy ajándékcsomagban. 

MézesÉlet ár:
499 Ft

Nyakkendős maci

Az üldögélő nyakkendős maci remek kis dísze lesz a szobádnak. A méhviasz különleges illata és az aprólékosan kidolgozott részletek miatt csodás kis ajándék gyerekeknek is.

MézesÉlet ár:
499 Ft

Rózsás oldalú méhviasz gyertya

Ennek a gyertyának az oldalát végig rózsák borítják. Próbáld ki mécsesként vagy csak egy különleges díszként. Vedd kezedbe, és elvarázsol a méhviasz csodálatos illata, melyet akár hosszú évekig is élvezhetsz, ha nem gyújtod meg.

MézesÉlet ár:
799 Ft

Nevető Buddha méhviasz gyertya

A nevető Buddhát a távol keleti kincsek kedvelőinek ajánljuk. Ez a gyertya rendkívül aprólékos kidolgozású, remek kis dísz, különleges ajándék lehet.

MézesÉlet ár:
399 Ft

Fekvő Buddha méhviasz figura

Buddha ábrázolása kicsit másként, de hasonlóan szép kialakítással. Szerencsehozó hasát és kopasz fejét simogatva elmúlik a rossz kedved, hisz fülig érő mosolya neked is mosolyt csal az arcodra.

MézesÉlet ár:
399 Ft

Dinó méhviasz figura

Aranyos kis dinónk nem egy gyertya, hanem méhviasz figura. Mivel meggyújtani nem tudod, így csak kedves kis dísze lehet a szobának. 

MézesÉlet ár:
699 Ft

Diadémos méhviasz gyertya

A diadém minta, ahogy a képen is látszik, egy gyertyát is képes elegánssá varázsolni. Nem csak ünnepekkor, de a hétköznapokban is különleges dísze lehet a lakásnak. 

MézesÉlet ár:
699 Ft

Hógömb méhviasz gyertya

Különleges hógömbünkön egy rövid kis történet látható, legelésző állatok a csillagos ég alatt, körülöttük fenyőerdő. Igazi karácsonyi gyertya, mely különleges dísze lehet akár az adventi koszorúnak, akár az ünnepi asztalnak.

Rózsás szív méhviasz gyertya

Apró rózsácskákkal díszített szív alakú méhviasz gyertya. Rózsa helyett csodás méhviasz illatú, apró kis ajándék. 

Rózsás oszlop méhviasz gyertya

Apró, de annál szebb gyertya a Rózsás oszlop. Különleges, rózsa mintákkal rendelkező gyertya, mely jól fog mutatni akár az Adventi koszorúdon is. 

MézesÉlet ár:
399 Ft

Virágos kalap méhviasz gyertya

Nyíló rózsákkal díszített, masnis kalap alakú gyertya, igazi méhviaszból. Viszonylag alacsony, tömör gyertya, akár mécsesként is használhatod. 

Méhecskés kas méhviasz gyertya

A méhecskék szorgosan dolgoznak, ez látható ezen a gyertyán is. Apró kis ajándék méh és mézkedvelőknek. Igazi méhviasz illata a természetbe repít. 

Mini mikulás méhviasz gyertya

Mini mikulásaink akár mikuláscsomagokban, akár a karácsonyi ajándékokban megállják a helyüket. Apró termetükkel, szép kidolgozásukkal mosolyt csalnak az arcokra. 

MézesÉlet ár:
299 Ft

Mini fenyő méhviasz gyertya

Mini mikuláshoz hasonlóan a mini fenyő is valódi méhviasz. Apró termete révén remek kis ajándék Mikulás csomagban is. 

MézesÉlet ár:
299 Ft