Shopping Cart

Öntött méhviasz gyertyák

Öntött méhviasz gyertya -rendelés, vásárlás

Az öntött méhviasz gyertyáink apró kis állatokat, virágokat formáznak. Mécsesekhez, adventi koszorúkhoz felhasználható egyszerűbb vagy különlegesebb gyertyákat is találhatsz. Ha mégse sikerült, írj nekünk, hátha csak nem került még fel az oldalra az a forma, amit keresel vagy nézz szét a többi méhviasz gyertya között.

Öntött gyertyák
Nyakkendős maci termékkép

Az üldögélő nyakkendős maci remek kis dísze lesz a szobádnak. A méhviasz különleges illata és az aprólékosan kidolgozott részletek miatt csodás kis ajándék gyerekeknek is.

Az ára: 749 Ft helyett most csak 499 Ft

Szeretnék egy nyakkendős macit
Rózsás oldalú méhviasz gyertya termékkép

Ennek a gyertyának az oldalát végig rózsák borítják. Próbáld ki mécsesként vagy csak egy különleges díszként. Vedd kezedbe, és elvarázsol a méhviasz csodálatos illata, melyet akár hosszú évekig is élvezhetsz, ha nem gyújtod meg.

Az ára: 1199 Ft helyett most csak 799 Ft

Érdekel a rózsás oldalú méhviasz gyertyát
Nevető Buddha termékkép

A nevető Buddhát a távol keleti kincsek kedvelőinek ajánljuk. Ez a gyertya rendkívül aprólékos kidolgozású, remek kis dísz, különleges ajándék lehet.

Az ára: 799 Ft helyett most csak 499 Ft

Érdekel a nevető Buddha gyertya
Fekvő Buddha méhviasz gyertya termékkép

Buddha ábrázolása kicsit másként, de hasonlóan szép kialakítással. Szerencsehozó hasát és kopasz fejét simogatva elmúlik a rossz kedved, hisz fülig érő mosolya neked is mosolyt csal az arcodra.

Az ára: 799 Ft helyett most csak 499 Ft

Fekvő Buddha figurát szeretnék
Margaréta méhviasz gyertya termékkép

Sok-sok margaréta, ez az ami ennek a gyertyának a szépségét adja, na meg persze a részletgazdagsága. Az egyetlen ami eltér az igazi margarétától, az hogy nem virág illatú, de a méhviasz kellemes illata kárpótol érte. Hosszú órákon keresztül gyönyörködhetsz hatalmas lángjában, és élvezheted kellemes viasz illatát, ha rá tudod venni magad, hogy meggyújtsd ezt a gyönyörű gyertyát.

Az ára: 1299 Ft helyett most csak 999 Ft

Margaréta méhviasz gyertyát akarok
Diadémos méhviasz gyertya

A diadém minta egy gyertyát is képes elegánssá varázsolni, ahogy a képen is látszik, csodásan illik a karácsonyi díszlethez is.

Az ára: 1199 Ft helyett most csak 799 Ft

A Diadémos mécseseshez

Nézd meg további kínálatunkat, és válogass szebbnél szebb gyertyáink közül.

Megnézem a többi méhviasz gyertyát