Shopping Cart

Napraforgó krémméz rendelés

Rendelésedet kérheted ingyenes házhoz szállítással, amennyiben Debrecen, Derecske, Sáránd vagy Mikepércs településekre rendelsz. Szállítási címed megadása után, automatikusan megjelenik az ingyenes szállítás lehetősége. 

Kevésbé ismert mézek közé tartozik a napraforgó méz, pedig igen értékes finomság. A vegyes virágmézhez hasonlóan gyorsan kristályosodó mézfajta, nagy virágpor tartalommal. Egy kis odafigyeléssel és idővel könnyen készíthető belőle krémméz, aminek az a különlegessége, hogy kenhetővé válik, így nem csöpög, nem csurog, mégis könnyen kezelhető marad. A nagy virágpor tartalom a méz ízét is meghatározza, hiszen a virágpornak is van egy jellegzetes íze, mely az édességen túl kiérződik a mézből. Ha még nem kóstoltál kifejezetten napraforgó mézet, itt az ideje hogy beszerezz egy adagot.

Napraforgó krémméz (1000 g)

Krémesített napraforgómézünk nemcsak finom, de nagyon könnyű vele bánni a konyhában is. Nem csurog, nem csöpög, könnyen kanalazható. Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni. Ezt a kiszerelést annak ajánljuk, aki szívesen használja a konyhában a mézet akár teába, akár sütéshez-főzéshez. 

MézesÉlet ár:
2199 Ft-tól

Napraforgó krémméz (500 g)

Ha még nem kóstoltál napraforgó mézet, de nem mersz egy 1000 g-os mézbe belevágni, rendelhetsz kisebb kiszerelésben is. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft-tól

Napraforgó krémméz (250 g)

Ugye milyen jól néz ki ez a kis üveg? Tökéletes kis ajándék lehet ha csomagba kerül, de önmagában is kellemes meglepetést tud okozni egy ilyen apróság. 

MézesÉlet ár:
799 Ft-tól

Napraforgó krémméz díszdobozban (1000 g)

Díszdobozba került ez a mézünk is, csak az ajándékozásra vár. Mézkedvelőknek remek ajándékötlet. 

MézesÉlet ár:
2599 Ft