Barion Pixel
Shopping Cart

Napraforgó krémméz rendelése a MézesÉlettől

Rendelésedet kérheted ingyenes házhoz szállítással, amennyiben Debrecen, Derecske, Sáránd vagy Mikepércs településekre rendelsz. Szállítási címed megadása után, automatikusan megjelenik az ingyenes szállítás lehetősége. 

Kevésbé ismert mézek közé tartozik a napraforgó méz, pedig igen értékes finomság. A vegyes virágmézhez hasonlóan gyorsan kristályosodó mézfajta, nagy virágpor tartalommal. Egy kis odafigyeléssel és idővel könnyen készíthető belőle krémméz, aminek az a különlegessége, hogy kenhetővé válik, így nem csöpög, nem csurog, mégis könnyen kezelhető marad. A nagy virágpor tartalom a méz ízét is meghatározza, hiszen a virágpornak is van egy jellegzetes íze, mely az édességen túl kiérződik a mézből. Ha még nem kóstoltál kifejezetten napraforgó mézet, itt az ideje hogy beszerezz egy adagot.

Napraforgó krémmézek többféle kiszerelésben

Napraforgó krémméz (1000 g)

Krémesített napraforgómézünk nemcsak finom, de nagyon könnyű vele bánni a konyhában is. Nem csurog, nem csöpög, könnyen kanalazható. Próbáld ki, nem fogsz benne csalódni. Ezt a kiszerelést annak ajánljuk, aki szívesen használja a konyhában a mézet akár teába, akár sütéshez-főzéshez. 

MézesÉlet ár:
2199 Ft-tól

Napraforgó krémméz (500 g)

Ha még nem kóstoltál napraforgó mézet, de nem mersz egy 1000 g-os mézbe belevágni, rendelhetsz kisebb kiszerelésben is. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft-tól

Napraforgó krémméz (250 g)

Ugye milyen jól néz ki ez a kis üveg? Tökéletes kis ajándék lehet ha csomagba kerül, de önmagában is kellemes meglepetést tud okozni egy ilyen apró napraforgó méz. 

MézesÉlet akciós ár:
799 Ft-tól

Napraforgó krémméz díszdobozban (1000 g)

Díszdobozba került ez a mézünk is, csak az ajándékozásra vár. Mézkedvelőknek remek ajándékötlet. 

MézesÉlet ár:
2599 Ft