Shopping Cart

Ámorméz rendelés

Ámorméz – rendelés, vásárlás

 Ámorméz vásár, változatos kiszerelés és csomagolás

Az Ámormézet a Tisza árterének egyik jellegzetes növényéből, a viziakácból, más néven gyalogakácból készítik a méhek. Rendkívül nagy virágpor tartalmának köszönhetően magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkezik. A május végén nyíló lila virágokból származó téglavörös virágpornak köszönheti barnás színét. De nem csak a színe tér el az akácmézétől, hanem az íze is különlegesebb. Magában fogyasztva lágyabb, kevésbé erős ízű az akácmézhez képest, így nagyobb mennyiségben is fogyasztható. Az ámorméz is a kevésbé kristályosodó mézek közé tartozik, így hosszú ideig megőrzi állagát.

Az ámorméz viszonylag ritka, nem minden évben adnak a virágok nektárt, csak virágport. Ha még nem kóstoltál ámormézet, itt az ideje. Csak korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre, siess, nehogy lemaradj róla!

Ámorakácmézek, a MézesÉlet különlegességei

Termelői ámorakácméz 1000g OMME termelői üvegben termékkép

Az ámorakácméz nagyon hasonló a fehérakác mézéhez, de nagyobb virágpor tartalma miatt gazdagabb ásványi anyagban és vitaminban, az íze pedig sokkal selymesebb. Mindenkinek érdemes megkóstolnia, aki eddig csak az közismert akácmézet fogyasztotta.

Az ára: 2800 Ft helyett most csak 2500 Ft

Szeretnék egy különleges Ámorakácmézet
Ámorakácméz 500 g-os OMME termelői üvegben termékkép

A Tisza árterében élő gyalogakác virága lila. Ezeken a virágokon rengeteg virágpor található, melyet előszeretettel gyűjtenek a méhek, ez okozza a fehérakác mézétől eltérő sárgás színét, valamint selymesebb ízét. Kötelező megkóstolni!

Az ára: 1800 Ft helyett most csak 1500 Ft

Akarok egy 500 g-os Ámormézet
Ámorakácméz hexagon üvegben termékkép

Ha nem vagy elég bátor egy nagyobb adag Ámormézhez, de mégis erősebb a kíváncsiságod annál, hogy csak úgy továbblépj, válaszd ezt a kis díszüveges mézet. Ne lepődj meg, ha hamar elfogy! Igazi különleges fajtaméz a MézesÉlet kínálatából.

Az ára: 1200 Ft helyett most csak 900 Ft

Szeretném megkóstolni az Ámormézet
Ámorméz 1000 g díszdobozban jobb elölről

Mézhez méhecskés csomagolás illik, így különleges ámormézünket díszdobozba csomagoltuk, hogy neked már ne kelljen ezzel foglalkoznod. Csak ki kell választanod, kit lepnél meg vele, és néhány nap múlva már ajándékozhatod is.

Az ára: 3100 Ft helyett most csak 2900 Ft

Megnézem a díszdobozos Ámormézet