Barion Pixel
Shopping Cart

Ámorméz rendelése a MézesÉlettől

Ingyenes szállítást biztosítunk Debrecen, Derecske, Mikepércs és Sáránd településeken, ha fizetéskor címed pontos beírása után kiválasztod ezt az opciót, majd a fizetési módot írd a megjegyzéshez.

A sokak számára ismeretlen ámorméz, vagy ámorakácméz, a Tisza árterében nyíló gyalogakác/ámorakác nevű növény nektárjából készül. 
Maga a növény sokban hasonlít a hagyományos fehér akáchoz, amiből a sokak által kedvelt Akácméz készül. A mézükben közös, hogy mindkettő kevésbé hajlamos a cukrosodásra. De pont a különbségek okozzák a mézek különbségét is. Az ámorakác virága lila színű és rendkívül sok, narancssárga virágport termel. Ennek köszönheti sötétebb színét a méz, valamint különlegesebb ízvilágát. 

Ámormézek többféle kiszerelésben

Ámorméz (1000 g)

Amennyiben eddig még akácmézet kóstoltál, ideje kipróbálnod ezt a mézet is. Különleges ízvilága elég hamar elvarázsol, lehet Te is csatlakozol azokhoz, akik már csak ezt a mézet fogyasztják az Akácméz helyett. 

MézesÉlet ár:
2799 Ft-tól

Ámorméz (500 g)

Ha nem vagy elég bátor egy nagyobb mennyiséghez, inkább csak kóstolgatnál, válaszd ezt a kiszerelésünket. Akár ajándékba is adhatod akácmézzel egy különleges díszdobozban, hogy ismerőseid is össze tudják hasonlítani a különbséget. 

MézesÉlet ár:
1599 Ft-tól

Ámorméz (250 g)

Ne lepődj meg, ha hamar elfogy ez a kicsi üveg! Igazi különleges fajtaméz a MézesÉlet kínálatából. A 250 g-os üvegünket leginkább ajándékozásra szánjuk, bátran lepd meg vele ismerőseidet, garantáltan nem fognak csalódni. 

MézesÉlet akciós ár:
899 Ft-tól

Ámorméz díszdobozban (1000 g)

Mézhez méhecskés csomagolás illik, így különleges ámormézünket díszdobozba csomagoltuk, hogy neked már ne kelljen ezzel foglalkoznod. Csak ki kell választanod, kit lepnél meg vele, és néhány nap múlva már ajándékozhatod is.

MézesÉlet ár:
3299 Ft-tól