Barion Pixel
Shopping Cart

Tavaszi krémméz rendelés

Ha Debrecen, Derecske, Mikepércs vagy Sáránd településekre rendelsz, mi ingyen kiszállítjuk. Nincs más dolgod, mint adataid megadása után az automatikusan megjelenő ingyenes szállítást választani. 

Még nem hallottál ilyen mézről? Amikor beindul a tavasz, és minden virágba borul, a méhek sorban meglátogatnak minden növényt. Főleg az ártéri területek borulnak virágba, rengeteg fa, bokor és egyéb növény is egymás után virágzik. Ezek alkotják a tavaszi mézünket, amit mi krémesítve kínálunk. Rendkívüli ízvilág alakult ki ebben a mézben, kóstold meg, és próbálj rájönni mennyi-mennyi növény alkothatja. A füzek, a barkák, a különböző gyümölcsök mind-mind hozzájárultak ehhez a csodálatos mézhez. 

Tavaszi krémméz többféle kiszerelésben

Tavaszi krémméz (1000 g)

Igazi finomság az egész családnak, ha keresel valamit a hagyományos akác és virágmézen kívül. 

MézesÉlet ár:
2199 Ft-tól

Tavaszi krémméz (500g)

Ha elég kisebb adag ebből a mézből, nálunk megtalálod azt is. Csak nehogy megbánd, amiért nem mertél egy nagyobb üveggel kérni ebből a finomságból. 

MézesÉlet ár:
1299 Ft-tól

Tavaszi krémméz (250 g)

Nem csak a méz íze, de a csomagolása is emlékezetes marad annak, akit ezzel az üveggel lepsz majd meg.

MézesÉlet akciós ár:
799 Ft-tól

Tavaszi krémméz díszdobozban
(1000 g)

Ahogy minden mézünket, a Tavaszi krémmézet is kérheted díszsobozban. Nagyszerű választás, hisz a díszdobozba díszes mézesüveg kerül, így nagyszerű ajándékul szolgálhat.