Shopping Cart

Céges karácsonyi ajándékok

Különleges céges ajándékok

Vannak alkalmak, mérföldkövek cégünk életében, amikor szeretnénk megajándékozni partnereinket, amiért éveken át kitartottak mellettünk, részt vettek sikerekben, kudarcokban. Ekkor előkerülnek az emblémás tollak, bögrék és egyéb promóciós termékek, melyek valószínű már ott vannak a partnerek polcain, csak más cég feliratával. Ha idén kreatívabb dologgal szeretnéd meglepni üzlettársaidat, egyedi céges karácsonyi ajándékot keresel munkatársaidnak, a MézesÉlet készen áll, hogy megvalósítsa akár egyedi ötleteidet is.

Ez akár a Te cégednek is készülhetett volna :Céges ajándék

Sokan hétköznapinak gondolják a mézet, eszükbe sem jut, hogy milyen különleges ajándék lehet belőle. Főleg, ha egy mézkülönlegesség kerül az üvegbe, egyedi, akár céges logóval ellátott címkével, egy aranyos kis méhviasz gyertya figurával. Miért ne lehetne idén egy ilyen ajándék a karácsonyi céges üdvözlőlap mellett?

Melyik lenne a jobb?
“Már megint egy bögrét és tollakat kaptunk, rakjuk a többihez a raktárba.”
“De jópofa kis gyertya, tök jó illata van, kinn is hagyom az asztalomon. A méz meg egyenesen mennyei volt, nekem eszembe sem jutott volna ilyen céges ajándék.”

Ha úgy gondolod, hogy szeretnél végre kitűnni, és különleges ajándékkal meglepni kollégáidat, vagy üzleti partnereidet, kérj árajánlatot bármilyen mézünkre és gyertyánkra.

Nagyon sok lehetőség van a kezedben, mely közül választhatsz ha minket megkeresel.

Vegyük számba milyen mézeket kínálunk:

Ezeket a mézeket többféle kiszerelésben is csomagoljuk, igény szerint 250 g, 500 g vagy 1000 g-os üvegekbe kerülhetnek a mézek.

Amennyiben karácsonyi céges ajándéknak szánod, egyedi karácsonyi témájú címkét is készítünk.
Mennyiségi kedvezményünket is igénybe veheted, már 50 db üvegtől 5% a kedvezményed, 100 db-tól pedig már 10%-ot takaríthatsz meg céged számára.

Ha sikerült eldöntened milyen mézet szeretnél, mennyi kellene belőle, mi kerüljön a címkére, mikorra készüljön el, rá kell térnünk a szállításra.
Mivel törékeny áruról van szó, nem egyszerű feladni postán vagy csomagküldő szolgálattal, 20-30 darabig megoldható, az még csomagolható és szállítható sérülés mentesen. nagyobb mennyiségnél viszont némi felár ellenében elszállítjuk a kívánt címre.

Ha minden kérdésedre választ kaptál, összeállt a fejedben milyen is lenne a tökéletes üzleti ajándék, esetleg merültek fel benned kérdések, vagy egy teljesen egyedi karácsonyi céges ajándékra gondoltál, akkor keress minket bátran.

Árajánlatot kérek!