Shopping Cart

Céges karácsonyi ajándékok

Különleges céges ajándékok

 

 

Vannak alkalmak, mérföldkövek cégünk életében, amikor szeretnénk megajándékozni partnereinket, amiért éveken át kitartottak mellettünk, részt vettek sikerekben, kudarcokban. Ekkor előkerülnek az emblémás tollak, bögrék és egyéb promóciós termékek, melyek valószínű már ott vannak a partnerek polcain, csak más cég feliratával. Ha idén kreatívabb dologgal szeretnéd meglepni üzlettársaidat, egyedi céges karácsonyi ajándékot keresel munkatársaidnak, a MézesÉlet készen áll, hogy megvalósítsa akár egyedi ötleteidet is.

Ezek akár a Te partnereidnek vagy dolgozóidnak is készülhetett volna :

Céges ajándék

Sokan hétköznapinak gondolják a mézet, eszükbe sem jut, hogy milyen különleges ajándék lehet belőle. Főleg, ha egy mézkülönlegesség kerül az üvegbe, egy aranyos kis méhviasz gyertya figurával. Miért ne lehetne idén egy ilyen ajándék a karácsonyi céges üdvözlőlap mellett?

 

Melyik lenne a jobb?

  • “Már megint egy bögrét és tollakat kaptunk, rakjuk a többihez a raktárba.”
  • “De jópofa kis gyertya, tök jó illata van, kinn is hagyom az asztalomon. A méz meg egyenesen mennyei volt, nekem eszembe sem jutott volna ilyen ajándék.”

Ha úgy gondolod, hogy idén szeretnél végre kitűnni, és különleges ajándékkal meglepni kollégáidat vagy üzleti partnereidet, kérj árajánlatot bármilyen mézünkre és gyertyánkra.

Vegyük számba milyen mézeket kínálunk:

Ezek a kis üveges mézek akár önmagukban is különleges ajándékok lehetnek, de akár választhatod bármilyen variációban 3 db-os díszdobozban is, ez a MézesHármas.
Ha inkább nagyobb üveges mézet szeretnél, a MézesKettes lesz, amit keresel. 
Ha inkább egy féle mézben gondolkozol, akkor az 1 kg-os díszdobozos mézek lesznek jók neked. 

MézesHármas

11 féle mézből válaszhatsz a csomagba, így akár személyre is szabhatod az ajándékokat.

MézesKettes díszdoboz

MézesKettes

Ebbe a dobozba 6 féle 450-500 grammos mézből kettő kerülhet, amit szintén te választhatsz ki. 

Díszdobozos Ámorméz 1000 g

Díszdobozos fajta mézek

5 féle 1 kg-os fajta méz közül lehet választani. 

MézesÖtös

10 féle méz közül választhasz, mi kerüljön a csomagba. 

GyertyásÖtös Margaréta gyertyával

10 fajta mézünk közül válassz 4 mézet egy Margaréta mintájú méhviasz gyertya mellé.

GyertyásÖtös Kas gyertyával

Kas méhviasz gyertyánk mellé, most 4 fajta mézünket választhatod ki, hogy személyre szabott ajándékot készíthess. 

Van néhány gyertyánk, amelyik kifejezettem karácsonyi témájú, de a teljes méhviasz gyertya kínálatunkban is találhatsz aranyos és különleges apróságokat.

Ha sikerült eldöntened milyen mézet és/vagy gyertyát szeretnél, mennyi kellene belőle, mikorra készüljön el, rá kell térnünk a szállításra.

Mivel törékeny áruról van szó, nem egyszerű feladni postán vagy csomagküldő szolgálattal. Törékeny árut leginkább csomagautomatás szállítási móddal adunk fel, mivel így a legkisebb a kockázata a sérülésnek, így utazik legkevesebbet a csomag. 
Nagyobb mennyiségnél persze ez sem megoldható. Ebben az esetben megpróbáljuk megoldani a szállítást más módon, de mindenképp találunk rá megoldást. 
A szállítási költség mindig a csomag/csomagok méretétől és súlyától függ. 

 

Van-e mennyiségi kedvezmény rendelés esetén?
Igen, legalább 50 üveg rendelése esetén 5% kedvezményt tudunk biztosítani a végösszegből.

Ha minden kérdésedre választ kaptál, összeállt a fejedben, milyen is lenne a tökéletes üzleti ajándék, esetleg merültek fel benned kérdések, vagy teljesen egyedi karácsonyi céges ajándékra gondoltál, akkor keress minket bátran az info@mezeselet.hu e-mail címen.