Shopping Cart

Ajándék ötletek

Mézes ajándék ötleteink!

Legyen akár névnap, születésnap, karácsony, esküvő, nálunk mindig találhatsz olyan apróságot, amivel bárkit meglephetsz. Válaszd díszdobozainkat vagy esküvői köszönőajándékainkat, és biztos lehetsz benne, hogy a legkiválóbb termelői mézekkel töltjük fel az üvegeket. Ha már unod a hagyományos csokikat ajándékozni, akkor jusson eszedbe, a föld egyik legegészségesebb és legfinomabb édességét, a mézet is ajándékozhatod a MézesÉlet segítségével. Nincs más hátra, csak válaszd ki a neked tetsző termékeket, és néhány napon belül már nálad is lesznek ezek a különlegességek.

Díszdobozos mézeink

Különleges díszcsomagolásokkal is rendelheted mézeinket, így nem kell bajlódnod, ha ajándékoznád. Egészséges finomság, tökéletes ajándék! Három méretű díszdobozunk van, amelybe Te válogathatod össze a mézeket. 

Céges karácsonyi ajándékok

Mi lenne ha idén az év végi céges ajándékcsomagba egy kis üveg méz is kerülne? Dolgozóid, munkatársaid vagy céged partnerei számára 1-1 díszdoboz, és máris mosolyt csalsz az arcukra. Főleg, ha megkóstolják ezeket a finomságokat. 

Esküvői köszönőajándékok

Lepd meg te is vendégeidet, hogy emlékezetes maradjon esküvőd. Az esküvői köszönőajándékok tökéletes díszei lesznek az ünnepi asztalnak, hisz az általatok választott színekkel készülnek, mintha része lennének a terítéknek. Több mint 10 féle üveg, számtalan színű szalag és ezek kombinációja, valamint kötési módja miatt teljesen egyedi kis ajándékokkal lephetitek meg a vendégsereget. Az alapot mi adjuk, a többi már csak a Ti fantáziátokon múlik.