Ajándék ötletek

Home/Ajándék ötletek
Ajándék ötletek 2018-02-04T14:03:02+00:00

Mézes ajándék ötleteink!

Legyen akár névnap, születésnap, karácsony, esküvő, nálunk mindig találhatsz olyan apróságot, amivel bárkit meglephetsz. Válaszd díszdobozainkat vagy esküvői köszönőajándékainkat, és biztos lehetsz benne, hogy a legkiválóbb termelői mézekkel töltjük fel az üvegeket. Ha már unod a hagyományos csokikat ajándékozni, akkor jusson eszedbe, a föld egyik legegészségesebb és legfinomabb édességét, a mézet is ajándékozhatod a MézesÉlet segítségével. Nincs más hátra, csak válaszd ki a neked tetsző termékeket, és néhány napon belül már nálad is lesznek ezek a különlegességek.

Esküvői köszönőajándék

Lepd meg te is vendégeidet, hogy emlékezetes maradjon esküvőd. Az esküvői köszönőajándékok tökéletes díszei lesznek az ünnepi asztalnak, hisz az általatok választott színekkel készülnek, mintha része lennének a terítéknek. Több mint 10 féle üveg, számtalan színű szalag és ezek kombinációja, valamint kötési módja miatt teljesen egyedi kis ajándékokkal lephetitek meg a vendégsereget. Az alapot mi adjuk, a többi már csak a Ti fantáziátokon múlik.

Esküvői köszönőajándékok
Mézes négyes balról

Különleges díszcsomagolásokkal is rendelheted mézeinket, így nem kell bajlódnod, ha ajándékoznád. Egészséges finomság, tökéletes ajándék! Válassz bármelyik fajtamézünk közül nagy üvegben, vagy 4 darabos kis üveges mézkülönlegességeink közül, biztos sikert aratsz velük.

Díszdobozos mézek