Barion Pixel
Shopping Cart

Mesés mézes csomagok a MézesÉletben

Mézes csomagok, mesés tájakról, termelői mézekből

Hetedhét ország legszebb gyertyái, legfinomabb mézei meseszerű ajánlatokkal várnak. Legszebb meséink hősei elevenednek meg, egy-egy kis történettel mutatják be, hogy a mesék is tele vannak édes meglepetéssel. A gyerekek Mézes madzagot húznak előtted, ami a Mézeskalács házhoz vezet. Törpéink egy hosszú nap után legurítanak egy korsó Mézsört vagy Mézbort. Nálunk minden a Mézről szól, ebből te sem maradhatsz ki. Ízleld meg legjobb és legmézesebb ajánlatainkat:

 

7 Törpénk bejárta a földkerekséget, mire megalkották ezeket a finomságokat. Kíváncsi vagy történetükre? Megkóstolnád miket alkottak meg? Ne habozz, nézz szét a kunyhójukban. 

MézesÉlet ár:
10793 Ft helyett
csak 9499 Ft

Hegyen-völgyön, hatalmas folyókon keltünk át, hogy megszerezzük Nektek a legszebb fenyőket. A legkülönlegesebb darabokat válogattuk össze, hogy saját kis fenyőerdőt telepítsetek otthonotokba. Hogy hol találtunk rá ezekre a méhviasz gyertyákra? Lépj be a Fenyő rengetegbe.

MézesÉlet ár:
8392 Ft helyett
csak 7899 Ft

Félnótásaink sem énekelni, sem zenélni nem tudnak, inkább ne hallgasd meg őket. A Mézkülönlegességek viszont mesés ízükkel el fognak varázsolni. És most így négyen egy csapatban kedvezményesen megvásárolhatóak, miután elolvastad rövid történetüket.

MézesÉlet ár:
11196 Ft helyett
csak 9999 Ft

Micsoda titkokat tudtunk meg a mesebeli óriásokról…
Kedvenc finomságuk a méz. Nem tudnak betelni vele. 
Ha te is imádod ezeket a finomságokat, válaszd termelői mézeinket kedvezményes csomagban. További titkokért látogass el az Óriások földjére. 

MézesÉlet ár:
19893 Ft helyett
csak 17999 Ft

Kedvenc Mackónk nem válogat. Legyen az Virágméz vagy Akácméz, az a lényeg hogy sok-sok legyen. Ő nem is gondolkozik kis tételben, hisz úgyis minden nap mézet eszik. Ha magadra ismertél, akkor nézd meg Mackónk kedvenc ajánlatát, ő is az igazi termelői mézeket választotta.

MézesÉlet ár:
28490 Ft helyett
csak 24999Ft