Shopping Cart

Díszdobozos mézek

Díszdobozos mézeink

Exkluzív méhsejt mintás díszdobozban is megkaphatod kedvenc mézeidet. Tökéletes, ha ajándéknak szánod, hisz máris csomagolva kapod, nincs szükség további díszítésre. A Mézes négyes kiváló lehetőség, hogy válogass különböző ízesített, vagy fajtamézeink közül, így személyre szabott egyedi ajándékot tudsz összeállítani. A Mézes kettesbe valamint az egy üveget tartalmazó díszdobozba fajta mézeink közül választhatsz mézeket, viszont egyedi kívánságokat is megpróbálunk teljesíteni, ezért ötleteddel nyugodtan keress minket az info@mezeselet.hu e-mail címen.

Mézes négyes balról

Válassz 4 üveggel prémium minőségű mézeink közül és megajándékozunk egy méhecskés díszdobozzal, hogy ne kelljen a csomagolással foglalkoznod. Tökéletes ajándék lehet szeretteidnek, ráadásul te döntheted el, mi kerüljön a csomagba.

Mézes Négyes
Kettő az egyben díszdobozban balról

Ez a díszdoboz 2 db választható 500 g-os fajta mézet tartalmaz. Nincs más dolgod, mint kiválasztani kettőt akác, ámor vagy vegyes virágmézeink közül, hogy díszcsomagolásban kapd meg. Csak rajtad múlik, milyen hagyományos mézet választasz a dobozba.

Mézes kettes
Akácméz 1000g díszdobozban jobb elölről

Legkedveltebb hazai mézünket is megtalálod díszdobozban. Miért ne lephetnél meg bárkit egy üveg mézzel a szokásossá vált csoki helyett? Tökéletes ajándék, ha hasznos ajándékra vadászol. Méhecskés díszdobozban egy különleges meglepetést okozhatsz.

Akácmézet díszdobozban
Ámorméz 1000 g díszdobozban bal elölről

Kevésbé ismert, de annál különlegesebb ámormézünk remek ajándék az újdonságok kedvelőinek. Aki még nem kóstolta kötelező, ajándéknak pedig nem is találhatnál jobbat.

Ámormézet díszdobozban
Vegyesméz 1000g díszdobozban termékkép

Egyik legértékesebb mézünket, a vegyes virágmézet is választhatod díszdobozban. Ezernyi virágról ezernyi hasznos dolgot gyűjtöttek össze a méhek, így ha valaki odafigyel az egészségére, annak tökéletes választás lehet ajándékba.

Vegyes virágmézet díszdobozban