Shopping Cart

Díszdobozos mézek

Exkluzív méhsejt mintás díszdobozban is megkaphatod kedvenc mézeidet. Tökéletes, ha ajándéknak szánod, hisz máris csomagolva kapod, nincs szükség további díszítésre, sőt maguk az üvegek is díszcsomagolást kapnak.
A MézesHármas kiváló lehetőség, hogy válogass különböző ízesített, vagy fajtamézeink közül, így személyre szabott egyedi ajándékot tudsz összeállítani.
A MézesKettesbe, valamint az egy üveget tartalmazó díszdobozba fajta mézeink közül választhatsz mézeket, viszont egyedi kívánságokat is megpróbálunk teljesíteni, ezért ötleteddel nyugodtan keress minket az info@mezeselet.hu e-mail címen.

MézesHármas

Válogasd össze Te a csomag tartalmát. Minden elérhető mézünkből kerülhet a dobozba, összesen 3 db 250 g-os illetve 225 g-os méz.

MézesÉlet ár:
4600 Ft

MézesKettes

Válassz 2 darabot 500 g-os illetve 450 g-os mézeink közül, és feldíszítve, különleges díszdobozban kapod meg, így egyből kész is a szuper ajándék. 

MézesÉlet ár:
2600 Ft-tól

Akácméz díszdobozban
(1000 g)

Akácméz díszdobozban, egyszerű de nagyszerű és finom ajándék. 

MézesÉlet ár:
3700 Ft

Ámorméz díszdobozban
(1000 g)

Különleges Ámormézhez különleges csomagolás. Együtt egy különleges ajándék lesz, ha ezt a mézünket választod.

MézesÉlet ár:
3200 Ft

Virágméz díszdobozban
 (1000 g)

Vegyes virágmézünket is választhatod díszcsomagolással. Nem csak egyszerűen díszdobozba kerül a méz, de előtte szövettel fel is díszítjük. 

MézesÉlet ár:
2300 Ft

Tavaszi krémméz díszdobozban
(1000 g)

Válaszd a díszdobozos tavaszi krémmézet, hisz ezt a terméket csak nálunk, a MézesÉlet webáruházban találod meg. Egyedi ajándék bárkinek, aki kicsit is édesszájú. 

Napraforgó krémméz díszdobozban (1000 g)

Igazi ritka mézfajta a napraforgó krémméz, de nálunk egész évben megtalálod, ráadásul méhecskés díszdobozban is megkaphatod.