Vaníliás akácméz különlegesség

1200 Ft

Ki ne szeretné a vanília édes, egyedi ízét? Rendkívül sokféle módon használják fel a gasztronómiában, így mi is ezt tettük. Az akácmézünkhöz valódi vaníliát adtunk, hogy egy különleges, természetes édességet alkossunk. Ha igazán édesszájú vagy, vagy imádod a vaníliát, akkor ezt neked hoztuk össze! Kellemes vanília íz, mely az akác nektár édességét kissé háttérbe szorítva, uralja ezt a nem mindennapi csemegét. A gyerekek kedvence lesz, ha megkóstolják, ráadásul nincs is egészségesebb édesség a méznél. Ha eddig nem sok mézet ettél, a vanília hatására ez meg fog változni.  Teába, gyümölcsre vagy sunyiban egy kanállal, ez csak rajtad áll. Kóstold meg különlegességeinket, melyeket akácméz felhasználásával készítünk. Levendulás, bodzás, fahéjas mézeink, diós és aszalt szilvás csemegéink csak rád várnak!

Elfogyott

Leírás

Összetevők: Termelői akácméz a vanília összetéveszthetetlen ízével

Nettó tömeg: 250 g

Bruttó tömeg: 420 g

Csomagolás: gömb vagy hexagon alakú üveg edény, fém kupakkal, és szövet sapkával (az üveg és a szövet eltérhet a képen látható mintától)

További információk

Tömeg 530 g
Méretek 11 × 16 × 26 cm

Szállítási összehasonlító táblázat:

Foxpost
csomagautomata
Szállítás átvevőpontra Házhozszállítás futárszolgálattal
Foxpost logo Craft-Pc Tiszafüred – Netfone Mobil Előfizetések! Techsavers Új és Felújított Számítógépek Laptopok! Kávégépek , Műszaki cikkek, Smart Tv/ Háztartási Kisgépek/ Szórakoztató elektronika/ Navigáció! Foxpost logo

Craft-Pc Tiszafüred – Netfone Mobil Előfizetések! Techsavers Új és Felújított Számítógépek Laptopok! Kávégépek , Műszaki cikkek, Smart Tv/ Háztartási Kisgépek/ Szórakoztató elektronika/ Navigáció!

 Szállítási idő  2-5 munkanap  2-5 munkanap  2-5 munkanap
Előre fizetés esetén:
Bankkártyás fizetés,
átutalás számlaszámunkra,
CIB pénztári befizetés
990 Ft 1290 Ft 2300 Ft
 Utánvéttel:
fizetés átvételkor
1290 Ft

(990+300 Ft)

(csak bankkártya)

1590 Ft

(1290+300 Ft)

2600 Ft

(1600 +900 Ft)

Részletes információk a Szállítási tájékoztató menüpontban találhatók.